El servei de motos compartides de Seat entra en funcionament a l’Hospitalet

La ciutat disposa d'una flota de cent motos elèctriques, que se sumen a les 632 que ja hi ha a Barcelona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Els vehicles de la nova gamma 'Mo' de Seat en una presentació a Casa Seat. ACN

Seat Mó, el servei de motos compartides de Seat, ha entrat en funcionament aquest dilluns a l’Hospitalet de Llobregat. La companyia ha començat a operar amb una flota de cent motos elèctriques, que se sumen a les 632 que ja es troben disponibles a Barcelona. Així, l’Hospitalet es converteix en la segona ciutat on Seat ofereix el seu servei de ‘motosharing’, tot i que l’empresa no descarta arribar a noves ciutats.

“Esperem seguir expandint-nos a altres nuclis urbans”, ha assenyalat aquest dilluns el director de Seat Mó, Lucas Casasnovas. Les motos també es podran llogar a través de l’aplicació mòbil de Seat Mó, disponible des del setembre passat i que suma més de 60.000 descàrregues.

Els vehicles disposen de dos cascs i també inclouen xarxes higièniques d’un sol ús per al cap, així com tovalloletes hidroalcohòliques com a mesura de protecció contra la covid-19. Les ‘scooters’ es troben aparcades dins els límits de la ciutat i es poden aparcar en qualsevol zona d’estacionament de motocicletes dins el terme municipial.