L’Oci Nocturn de Salou proposa fer tests d’antígens quan reobrin

L'entitat presenta diverses iniciatives a l'Ajuntament per a la temporada turística

L’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS) proposa fer proves d’antígens als clients dels establiments com a mesura per reobrir tota l’activitat amb garantia d’oferir espais segurs. En una reunió amb l’Ajuntament aquest dilluns, han concretat diverses accions per “dinamitzar” les empreses del sector en aquesta nova temporada turística.

ARONS, que representa 120 empreses, estudia com finançar aquests tests per a restaurants, bars i discoteques. També ha demanat al consistori “espais municipals” on muntar barres o fer altres iniciatives que permetin treballar als associats que encara no poden reobrir els seus establiments d’oci nocturn.

ARONS ha demanat a l’Ajuntament de Salou que s’ubiqui un relacions públiques, com a mínim, a les portes de cada establiment, poder organitzar actuacions de música en viu, o que els locals amb llicència de discoteca puguin obrir com a bars.

L’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou s’ha creat enguany per donar suport i defensar les empreses locals arran de la greu crisi que la pandèmia ha ocasionat en el sector. Aglutina el 70% dels locals de restauració i oci nocturn de Salou, amb més de 50 restaurants, una vintena de bars i 13 discoteques associats, empreses que donen feina a unes 1.200 persones de manera directa.