Detenen un home per robar 25.000 euros d’una bossa de mà de l’interior d’un vehicle

L’home va entrar per la porta del copilot al vehicle de la víctima i va fugir en un cotxe amb la matrícula manipulada

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat un home pel robatori d’una bossa de mà de l’interior d’un vehicle amb 25.000 euros. La investigació es va iniciar el 19 de març, quan una encarregada d’una empresa, del Polígon del Mig a l’Hospitalet de Llobregat, sortia amb 25.000 euros de la recaptació a l’interior de la seva bossa de mà. En el moment en què la dona va entrar al seu vehicle, un home va aproximar-se ràpidament, va obrir la porta de l’acompanyant del conductor i va sostreure la bossa de mà. Aquest va fugir en un vehicle estacionat a poca distància, on l’esperaven altres individus. Tot i que la víctima i un testimoni van córrer darrere per intentar atrapar els lladres, aquests van aconseguir fugir amb la bossa i els diners.
Durant la investigació, els agents van recollir diversos indicis i van poder obtenir algunes dades i imatges del vehicle utilitzat pels autors, però aquests havien modificat algunes parts de la numeració de la matrícula per evitar la seva identificació i localització. En aquest punt de la investigació, els agents van comptar amb la col·laboració d’una dotació de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat, que en dies anteriors havia identificat un vehicle idèntic a un barri proper. Amb l’obtenció d’aquestes noves informacions, els investigadors van detectar que el conductor del vehicle identificat pels agents municipals estava utilitzant dades personals falses.

En dies posteriors, els agents van localitzar el vehicle sospitós a la localitat de Santa Coloma de Gramenet i van observar que efectivament es tractava del mateix turisme que havien utilitzat els autors del robatori. Les diverses gestions realitzades pels agents van permetre descobrir que el vehicle era utilitzat habitualment per un home i que presumptament era un dels tres homes que havien participat en la sostracció de la bossa a l’Hospitalet.

Finalment, el 8 d’abril els investigadors van detenir el sospitós, de 31 anys, de nacionalitat dominicana i resident a Santa Coloma de Gramenet, per la presumpta sostracció de la bossa i la falsificació de la matrícula del vehicle. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.