Granollers posa a disposició de la ciutadania l’oficina de rehabilitació energètica

Aquesta oficina acompanyarà la ciutadania durant tot el procés de reforma. Per exemple, ajudant a definir la rehabilitació que millor s’ajusta a les seves necessitats i desitjos

En el marc de la Fira d’Economia Verda i Circular (EVC), que tindrà lloc en el Parc Firal de Granollers del 26 al 29 de maig, es podrà visitar l’estand de l’Ajuntament de Granollers que donarà a conèixer Granollers Rehabilitació Energètica, una oficina que estarà ubicada dins de Granollers Habitatge, al carrer del Rec, 50, i que obrirà les portes el 30 de maig.

L’estand municipal tindrà dues parts diferenciades. En una es presentaran els serveis que prestarà Granollers Rehabilitació Energètica i en l’altra part hi seran presents el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, el Col·legi d’Aparelladors Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i el Gremi d’Instal·ladors del Vallès Oriental. Tots ells amb l’objectiu comú de promoure la rehabilitació d’habitatges en sintonia amb el que estan incentivant les administracions, des de la comunitat europea fins als governs locals: reduir les emissions de CO2 i el consum d’energies no renovables.

L’Ajuntament de Granollers posa a disposició de totes les persones que vulguin beneficiar-se d’aquesta oportunitat de reforma, l’Oficina de Rehabilitació Energètica. Aquesta oficina acompanyarà la ciutadania durant tot el procés de reforma. Per exemple, ajudant a definir la rehabilitació que millor s’ajusta a les seves necessitats i desitjos, a trobar professionals qualificats i de confiança, així com també informar de subvencions i gestionar-les i altres ajudes incloent un finançament assequible.

A l’estand de l’Ascensió s’informarà de l’obertura de la nova oficina de Rehabilitació Energètica que oferirà un servei d’acompanyament personalitzat a totes aquelles persones propietàries que decideixin emprendre una reforma.