Festes il·legals de toc de queda: des d’un hotel a una antiga seu bancaria

Els mossos alerten sobre les nombroses festes que es produeixen cada cap de setmana

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Detenció. Imatge pròpia

En cases, en associacions, en pisos ocupats i fins i tot en hotel. Aquest dilluns Eduard Sallent, comissari en cap dels Mossos d’Esquadra ha explicat l’últim cas de festa que la policia ha detectat a l’àrea metropolitana. Aquest cap de setmana un grup de persones va llogar 8 habitacions d’un hotel de Montcada i Reixac per dur a terme una festa. La policia catalana i el cos d’agents locals van denunciar als 27 participants de la festa per saltar-se les restriccions i provocar dany a l’hotel.

No és l’únic cas ocorregut el darrer cap de setmana, ja que segons Metropoli Abierta, els Mossos van localitzar una festa de 20 persones al barri de Sant Gervasi i una altra festa de 18 persones en el que antigament era una sucursal bancaria a l’Hospitalet del Llobregat. Així mateix també van detectar una festa en una associació de venda de cànnabis a Sabadell.

Així segons Sallent, “a les 668 actes que han aixecat els CME entre divendres, dissabte i diumenge, cal afegir-hi 2.000 que han aixecat les policies locals”.