Es reprenen les obres de les instal·lacions de les piscines municipals de Granollers

Es construiran dues noves piscines, es renovaran les façanes i les cobertes de l’edifici i es millorarà l’accessibilitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les obres de reforma i ampliació del complex de les piscines municipals es reprenen la segona quinzena del mes de juny, i permetrà finalitzar la rehabilitació de l’edifici que, construït l’any 1972, alberguen les dues primeres piscines cobertes de Granollers.

L’actuació preveu l’enderroc parcial de l’edifici, per a construir-hi dos vasos de piscines de més capacitat i amb noves instal·lacions de filtratge, tractament d’aigua, electricitat i climatització. L’edifici també s’ampliarà fins a tocar de la vorera del carrer Camp de les Moreres, per millorar-ne la funcionalitat i disposar de més espai al voltant de les piscines per poder fer-hi activitats complementàries.

Les façanes i cobertes se substituiran per millorar l’eficiència energètica de l’edifici així com per dotar la instal·lació d’una nova fisonomia, més integrada en l’entorn urbà immediat. I es millorarà l’accessibilitat de l’equipament, amb la instal·lació d’un ascensor i nous accessos que permetran diferenciar la circulació de les persones segons portin calçat de carrer o de piscina. Així mateix, la connexió amb aquest nou edifici permetrà millorar l’accessibilitat a la resta d’espais del complex esportiu.

Els treballs es reprenen un any després que quedessin aturats i serà l’empresa Contratas Vilor, SL, que continuarà amb la remodelació de l’equipament, després que es resolgués la licitació el passat mes de maig. Es preveu un temps d’execució de setze mesos i un pressupost de prop de 6 milions d’euros. La represa de les obres ha requerit l’actualització de preus i la redacció d’un nou projecte.