Encasten un cotxe contra l’aparador d’una joiera del centre de Sabadell

Els fets han passat pels volts de les 6.00 h al Passeig Manresa i els lladres han utilitzat dos cotxes per fer l'assalt

Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori amb violència d’aquesta matinada en una joieria del centre de Sabadell. Segons han informat fonts del cos a l’ACN, s’ha rebut l’avís a les 6.00 h que uns desconeguts havien encastat un vehicle a l’aparador de l’establiment, situat al Passeig Manresa, al centre de la ciutat.
Els lladres han utilitzat un vehicle per encastar-lo contra la finestra lateral, han accedit a l’interior i han buidat les prestatgeries, enduent-se un botí de milers d’euros que encara no s’ha quantificat. La fugida l’han fet amb un altre cotxe en direcció a la Rambla. L’Àrea d’Investigació Criminal ha assumit el cas, a l’espera de rebre la denúncia formal dels propietaris i el valor dels danys i els elements robats.
Es dona la circumstància que a pocs metres del lloc el passat 16 de desembre uns lladres van actuar amb el mateix ‘modus operandi’ en una perfumeria de la cadena Júlia. L’establiment, com en el cas de la joieria, es troba en un espai d’accés restringit per a veïns i serveis.

En aquella ocasió, els propietaris van calcular que els lladres es van endur uns 30.000 euros en productes.