En crida i cerca un violador d’una discoteca de Molins de Rei

No s'ha presentat al jutjat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Audiència de Barcelona ha dictat una ordre de crida i cerca a un dels tres condemnats per una violació múltiple a la sortida d’una discoteca a Molins de Rei (Barcelona) el 2018 en no presentar-se a la vista a la qual estava convocat aquest dijous per decidir el seu ingrés a presó mentre es tramita el recurs de la condemna.

En una interlocutòria, consultada per Europa Press, els jutges acorden enviar-lo a presó provisional malgrat que la sentència encara no sigui ferma i veuen “palesat el risc de fugida, no tan sols per l’elevada pena de presó imposada, sinó per la conducta del condemnat” en no presentar-se a la vista.

En canvi, sí que hi han acudit els altres dos condemnats en la mateixa sentència, tots amb penes de 20 anys de presó, i en els pròxims dies els jutges decidiran si els envien a presó o esperen que es resolguin els seus recursos a la condemna.

Fa un mes, l’Audiència de Barcelona va condemnar aquests tres homes a 20 anys de presó per la violació múltiple a una noia: cadascun va ser condemnat com a autor d’un delicte d’agressió sexual i com a cooperador necessari de dos més.

En la sentència, els jutges van donar fiabilitat a la declaració de la víctima en el judici i van assenyalar que havia quedat corroborada amb les proves d’ADN que van presentar els perits dels Mossos.