Els millors curts del festival Subtravelling es veuran demà a ‘Curtcircuit 33′ de TV3

Concretament seran 15 curts de la secció Roda a TMB els que s’emetran al programa Curtcircuit 33, aquest dimarts 2 de març a partir de les 12 de la nit.

Aquest dijous, 4 de març, a les 18.30 hores, tindrà lloc la clausura del certamen i l’entrega de premis als guanyadors de les diverses categories del l’onzena edició del Subtravelling, el festival internacional de cinema curt que organitza la Fundació TMB.

Enguany canvia de format per la situació sanitària, i la gala serà virtual. Es podrà seguir al web subtravellingfestival.tmb.cat on es farà l’anunci dels guanyadors de les seccions Roda a TMB, la Mostra Internacional i els premis per als votants.

L’acte de lliurament de premis estarà presentat pels actors Roger de Gràcia i Agnès Busquets, i comptarà amb la presència dels membres del jurat Santiago Torres, director de la Fundació TMB, el cineasta Cesc Gay, l’actriu Assumpta Serna i Agustí Argelich, director del Filmets Badalona Film Festival.

Per primera vegada en 11 anys de festival, una selecció dels millors curtmetratges creats pels usuaris es podrà veure a la televisió d’àmbit català. Concretament seran 15 curts de la secció Roda a TMB els que s’emetran al programa Curtcircuit 33, aquest dimarts 2 de març a partir de les 12 de la nit.

El programa televisiu Curtcircuit 33 que s’emet al canal 33 de Televisió de Catalunya, ofereix periòdicament seleccions especials de curtmetratges de ficció i animació lligats als principals festivals de cinema que se celebren a Catalunya i també els que han estat guardonats en diversos festivals de cinema nacionals i internacionals.