L’Ajuntament de Vila-seca no incrementarà el sou dels regidors

Els portaveus dels diferents grups acorden congelar les retribucions dels càrrecs electes de l’Ajuntament de Vila-seca per l’any 2021

Façana de l'Ajuntament de Vila-seca. Foto GOOGLE MAPS

L’Ajuntament de Vila-seca no aplicarà la pujada salarial del 0,9% prevista per aquest 2021 pels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) a càrrecs electes. Sí que s’aplicarà, en canvi, al personal funcionari i personal laboral de la corporació. Així ho ha decidit aquest divendres el plenari municipal.

Els portaveus de tots els grups polítics municipals de l’Ajuntament de Vila-seca han arribat a un acord per esmenar el dictamen relatiu a l’aprovació de l’increment de les retribucions del personal per a l’any 2021, en el sentit de modificar el punt de l’acord que preveia l’increment a càrrecs electes per deixar-lo amb la següent redacció: “Congelar les retribucions dels càrrecs electes de l’Ajuntament de Vila-seca per l’any 2021”. Per tant, els càrrecs electes finalment no incrementaran les seves retribucions, rectificant allò que van aprovar en Comissió Informativa de Serveis Generals i Seguretat “per inèrcia d’anys anteriors”.

Mario Téllez, portaveu del Grup Municipal de Vila-seca en Comú, ha manifestat la seva satisfacció per arribar a aquest acord desprès d’expressar la seva disconformitat en la Comissió Informativa de Serveis Generals i Seguretat, celebrada el passat dilluns, on va demanar anul·lar l’increment previst.