El Sopar de Dones omple la Sala Basart Cooperativa

El sopar es va fer ahir, 31 de març, a les 21 h, com a clausura de les activitats del Març de Dones

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Parets de Vallès va omplir la Sala Basart Cooperativa amb el Sopar de Dones, enguany sota el lema Torna el Sopar de Dones, com un dels actes de clausura de les activitats programades pel Març de Dones per l’Ajuntament de Parets. Les places del sopar s’havien esgotat feia setmanes, amb 200 assistents apuntades; dones de totes les edats del municipi.

El tradicional Sopar de Dones s’ha recuperat enguany, ja que no es feia des d’abans de la pandèmia de la covid-19. L’activitat va consistir en una trobada on totes les dones inscrites van portar un plat; un primer, un segon o unes postres, que es va compartir entre les assistents al sopar. L’organització és l’encarregada d’incloure la beguda. A més, per amenitzar la trobada festiva de clausura de les activitats hi va haver una actuació a càrrec del grup Srta. Júlia y sus exs.

La regidora d’Igualtat i Feminisme, Laura Lozano, va explicar que “avui tanquem el Març de Dones amb el sopar de dones. Ja feia uns quants anys que no teníem aquest sopar per culpa de la covid-19 i estem molt contentes. De fet, ja fa tres setmanes que tenim l’aforament complet i amb algunes cancel·lacions d’última hora hem pogut repescar algunes dones de la llista d’espera. Estem molt contentes perquè és una nit molt especial on ens trobem totes.”

La regidora d’LGTBI i Transversalitats, Maria Gorina, va declarar que “avui tenim la cloenda del Març de Dones amb aquest sopar on totes col·laborem amb menjar i ens divertim. És una vesprada on ens coneixem totes, on empoderar-nos encara més i veure la Sala Basart amb tantes dones és tot un orgull.”