El sense sostre ferit de bala serà investigat per atemptat contra l’autoritat

Segons els Mossos d'Esquadra, la víctima té dues ordres de cerca i captura de dos jutjats d'Algesires

Gir de guió en els fets ocorreguts aquest cap de setmana al passeig de Sant Joan de Barcelona en els quals Marzan, un home sense sostre va ser greument ferit de bala per un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra que s’han encarregat de la investigació dels fets perquè no es produïssin ingerències, i han assegurat que el ferit podria haver comès un delicte d’atemptat contre l’autoritat. El jutjat ha determinat que l’home quedi en llibertat amb càrrecs.

Segons el relat policial, l’home que aquest dilluns estava en estat de salut molt crític per la ferida a l’abdomen produïda per l’arma de foc, però que segons la Fundació Arrels es troba millor, té la causa oberta d’atemptat contra l’autoritat per haver amenaçat als agents de la Guàrdia Urbana amb un ganivet. Amb tot, les imatges no demostren que actués amb violència.

Així mateix, els Mossos afirmen en el mateix document que ha estat registrat pel jutjat d’instrucció 2 de Barcelona en funcions que la víctima tenia dues ordres de cerca i captura de dos jutjats d’Algesires.