El Sant’s Market comptarà amb més de 50 establiments al mercat a l’aire lliure

Sant's Market 2019. Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Joan Despí

El dissabte 3 de juliol, de 18 a 24 hores, se celebra la tercera edició del Sant’s Market, el mercat a l’aire lliure del parc de Torreblanca. Més de 50 establiments comercials i de restauració de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern participaran en aquesta iniciativa per dinamitzar el comerç local i donar a conèixer la seva oferta.

El Sant’s Market comptarà amb un espai comercial i amb un altre de degustació. A l’espai comercial, s’aplegaran 39 expositors, de sectors com ara la moda, els complements, el parament de la llar, les plantes o l’alimentació. Mentre que a la zona de degustació, hi haurà 14 establiments que oferiran els seus plats per emportar. Del total d’establiments participants, una vintena són de Sant Joan Despí.

D’aquesta forma, les persones visitants podran trobar una àmplia oferta i les millors propostes del comerç local en un espai immillorable. També podran gaudir d’activitats de dinamització com ara actuacions musicals d’artistes locals.

El mercat a l’aire lliure s’instal·larà al parc de Torreblanca, a la zona de la platanera (amb accés des del carrer de Torreblanca). Es tracta d’un espai ple de verd i amb l’ombra que donen els arbres.

El Sant’s Market es realitzarà amb mesures per garantir la seguretat, amb control d’aforament, distàncies, higiene, espais perimetrats i cues regulades.

Aquesta és la tercera edició del Sant’s Market, una iniciativa dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern que s’emmarca en el treball conjunt que des de fa uns anys realitzen els tres ajuntaments per tal de dinamitzar el comerç local i donar a conèixer la seva oferta.