El PSC de Badalona desactiva de nou l’intent de moció de censura

Els socialistes acusen els populars de buscar "protagonisme mediàtic" i de "polititzar" les Festes de Maig

El PSC de Badalona no participarà de cap reunió convocada pel PP per plantejar una eventual moció de censura contra el govern de Dolors Sabater. Els socialistes acusen els populars de buscar “protagonisme mediàtic” i de “polititzar” l’inici de les Festes de Maig amb la seva proposta, feta pública aquest mateix dijous després que aquest dimecres hagués transcendit que l’Audiència de Barcelona reobria el cas de desobediència del 12-O. “Avui tornem a deixar clar que el PSC sempre dirà ‘no’ a les nefastes polítiques del PP i de Xavier Garcia Albiol, que només van contribuir a generar mala imatge de la ciutat i a intentar desvertebrar la cohesió social als barris”, recita el comunicat de premsa fet públic pel PSC de Badalona.
Aquesta és el segon intent de moció de censura que el PP intenta tirar endavant, buscant la complicitat dels socialistes, a més d’haver intentat buscat també el PSC després de les darreres eleccions municipals per formar un govern alternatiu al de Dolors Sabater. La resposta sempre ha estat la mateixa: ‘no’.

Segons els socialistes, la nova proposta de moció de censura, emmarcada en la reobertura del cas del 12-O demostra una “greu irresponsabilitat” que busca recuperar un protagonisme mediàtic que “han perdut” d’ençà del nomenament d’Albiol com a cap de files del PP a Catalunya: “Ha preferit la moqueta del Parlament abans que el paviment de Badalona”.

El PSC assegura que no participarà d’un nou “circ mediàtic” i ha refermat el seu “compromís amb els veïns” i per intentar tornar a ser la primera força a l’Ajuntament el 2019: “Ni volem govern de dretes, ni és bo per a Badalona que continuï un govern com l’actual que adoleix d’inacció, de falta de projecte de ciutat definit i de manca de capacitat de gestió”.