Després d’una història rica i memorable en el Mercat de la Boqueria, aquest bar ha passat a les mans de Jordi Asín Bayén, el net de Juan Bayén, i es prepara per a escriure un nou capítol en el seu llegat.
Encara que l’històric nom del bar es manté, un assumpte pendent en el tribunal es refereix al cartell de l’establiment, la qual cosa afegeix un toc de misteri i expectació a l’obertura.
El nou propietari, Jordi Asín, té grans plans per al ressorgiment del Bar Pinotxo, amb un enfocament a tornar als orígens i brindar als clients una experiència autèntica i local en el Mercat de Sant Antoni. A diferència de la seva ubicació anterior en La Boqueria, aquesta nova etapa se centrarà menys en el turisme i més a atendre la clientela local, prometent tornar als valors fonamentals que han fet que Pinotxo sigui tan volgut a la ciutat.
La data d’obertura està programada per al 23 d’octubre i promet ser un emocionant retorn a la tradició i l’excel·lent menjar que han caracteritzat a aquest icònic bar durant dècades a Barcelona.