El flequer Andreu Galceran, del forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt, s’emporta el premi del Millor Pa de Pagès Català 2021. Galceran va rebre aquesta distinció en un acte presidit per l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i celebrat a l’Auditori del Convent dels Caputxins, a Figueres.
Galceran, que era la primera vegada que arribava a la final, s’emporta un premi en metàl·lic de 2.000 euros i una placa acreditativa com a campió del concurs. Els finalistes d’aquesta edició van ser el forn Sistaré 1910 de Reus, el forn Padró de Barcelona, el forn artesà L’Espurna de Berga, i la fleca i pastisseria E. Valls de Sabadell.
El concurs Millor Pa de Pagès Català, convocat pel consell regulador de la IGP Pa de Pagès Català, té com a objectiu donar a conèixer la professionalitat dels flequers i flequeres integrats a la IGP Pa de Pagès Català, l’únic pa que té a Catalunya el segell de màxima qualitat que reconeix la Unió Europea.