El Barcelona Christmas Tour tanca amb pràcticament totes les places ocupades

Des del 27 de novembre, 2.900 persones han participat en els recorreguts

El Barcelona Christmas Tour, la ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca, va fer aquest diumenge les últimes sortides amb un “èxit notable”.
Des del 27 de novembre, 2.900 persones han participat en els recorreguts dels 19 dies de funcionament, on s’han ocupat pràcticament totes les places disponibles. L’experiència pilot del Nadal anterior va transportar més de 2.100 persones en 17 dies de funcionament. L’autobús ha fet tots els recorreguts programats pels carrers i edificis més emblemàtics de la ciutat i la ruta estava dissenyada per gaudir de la nova il·luminació dels carrers de la ciutat i, al mateix temps, conèixer les tradicions nadalenques catalanes.
Pocs dies després que comencés a circular, ja s’havien reservat totes les sortides previstes inicialment, dues cada vespre de dijous a diumenge. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona van decidir assignar un segon vehicle a partir del 10 de desembre i duplicar el nombre de places. També es van afegir les sortides dels dies 2 i 3 de gener. El 14 de desembre van quedar igualment exhaurides les noves places.