Obertes les inscripcions a la Diada de la Bicicleta de Granollers

Comptarà amb dues modalitats dividides per nivell

El pròxim diumenge 25 de setembre arriba la Diada de la bicicleta a Granollers. En el marc de la setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de Granollers i el Club Ciclista Granollers organitzen dues modalitats de marxa esportiva en bicicleta, adaptant així la Diada de la bicicleta a tothom.

Aquesta edició comptarà amb una pedalada popular de caràcter lúdic i familiar, apte per a tots els públics a partir de 8 anys. Consistirà en un recorregut d’11km de baixa dificultat que començarà a les 10.30 h al Parc del Congost.

La segona modalitat serà la Marxa Cicloturista, per a practicants habituals amb bicicleta de carretera, a partir de 16 anys, i amb un recorregut de 52 km que començarà a les 8.30 h al Parc del Congost. Els dorsals es podran recollir a partir de les 7.30 h al punt de sortida.

Inscripció gratuïta, però obligatòria

Les inscripcions a les dues modalitats són gratuïtes, però obligatòries i s’han de fer a la web:https://www.gotzam.com/ca/esdeveniments-esportius/Ciclisme-de-Muntanya–MTB-/Granollers/Diada-de-la-Bicicleta-Granollers-2022-34429 fins al 23 de setembre. La inscripció inclou una assegurança d’accidents, un avituallament líquid a l’arribada i els participants que ho desitgin podran comprar, per 3 euros, un esmorzar i beguda.

Ambdues activitats aposten per la bicicleta com a pràctica esportiva i de lleure, però també com un mitjà de transport que cada dia és més necessari.