Desmantellen al Poble-sec un narcolocal d’un bloc propietat de l’Ajuntament

Els Mossos d'Esquadra localitzen a l'interior vuit persones amb més de 100 antecedents en conjunt

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dimarts al barri del Poble-sec de Barcelona un narcolocal d’un bloc propietat de l’Ajuntament. Complint una ordre del Jutjat de Primera Instància número 46 de Barcelona, la policia ha acompanyat la comitiva judicial i ha desmantellat el local, situat al número 61 del carrer Elkano.

Segons ha indicat una font dels Mossos a l’ACN, el local era freqüentat per persones que suposadament consumien substàncies estupefaents. A l’interior, s’han trobat 7 homes i una dona, que acumulen un total de 107 antecedents, segons els Mossos. La intervenció policial arriba dues setmanes després de l’operatiu contra uns altres dos narcolocals del Poble-sec, als carrers de Piquer i de Blesa.

Segons la policia, algunes de les persones desallotjades a finals de desembre dels narcolocals dels carrers de Piquer i de Blesa, on havien causat “conflictivitat”, s’havien instal·lat ara al local del carrer Elkano. Durant l’operatiu d’aquest dimarts, els agents hi han localitzat objectes necessaris per al consum de droga i substàncies estupefaents.

El regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha indicat en diversos tuits que el narcolocal desmantellat està en un bloc comprat per l’Ajuntament de Barcelona l’any 2018 “per aturar una operació especulativa”.

“Amb el desallotjament d’avui, podrem reformar-lo i posar-lo a disposició també de les entitats del barri”, ha informat Serra, que ha agraït la col·laboració del veïnat, “especialment el més afectat per les molèsties”.