Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Castelldefels estrena abonament d’esports per a joves entre 12 i 20 anys

Avatar photo

L'abonament costa 20 euros i dona accés a unes activitats esportives específiques entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2023

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’àrea d’Esports, posa en marxa un nou abonament destinat als joves que volen fer activitats esportives a la ciutat (CEM Can Roca i Esplai).

 

Es tracta de l’Abonament Jove per a persones entre els 12 i els 20 anys, que viuen o estudien a Castelldefels, i que els dona accés a unes activitats esportives específiques amb el següent calendari: de l’1 de febrer al 30 de juny de 2023. El preu de l’abonament és de 20 euros (preu regulat per l’ordenança fiscal de preus públics de l’Ajuntament).

 

Els horaris de les activitats seran de dilluns a dissabte, de 13 a 17.30 hores, i els diumenges i festius en horari complet de les instal·lacions. La sortida de les instal·lacions serà de fins a un màxim de 30 minuts posteriors al final de la franja de servei de l’Abonament jove.

 

Es podran fer activitats cardiovasculars, musculació, ús de les piscines, activitats dirigides, lloguer de la pista del CEM Can Roca i de l’Esplai, ciclisme indoor, IBT, Body balance, Body combat i zumba. L’abonament comporta l’accés a diferents espais i activitats del CEM Can Roca i l’Esplai, que varien segons la franja d’edat.

 

Un cop tramitada la inscripció, els usuaris i usuàries tindran una polsera d’accés a les instal·lacions municipals que serà dels següents colors en funció de l’edat: groc (12 i 13 anys), taronja (14 i 15 anys) i blava (16 a 20 anys).

 

Si volen més informació sobre la forma de gestionar l’alta a l’Abonament Jove i els seus avantatges, poden visitar la web Castelldefels Fem Esport.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Paralitzats els Pressupostos 2023 de Blanes per falta de suports al ple

Notícia següent

La Paeria de Lleida incorpora senyalització inclusiva als edificis municipals

Notícies relacionades