Troben un fòssil a la platja i quasi moren quan els hi va esclatar a la cuina

Es tractava d'una granada de la Segona Guerra Mundial

La mare, Jodie Crews, i la seva filla, Isabella, anaven passejant per la platja quan van trobar una “pedra” amb una forma bastant estranya a la platja de Deal (Regne Unit) . Les dues van pensar que es tractava d’un fòssil i se’l van endur cap a casa.

En arribar a casa van publicar diverses fotografies a les xarxes socials per si algú sabia quin tipus de fòssil podria ser aquella pedra. El problema va arribar quan “per veure’l millor” van col·locar el fòssil a l’aigüera de la cuina i aquest va esclatar. La pedra no era cap fòssil si una granada de la Segona Guerra Mundial que quasi els hi costa la vida.

“Es va convertir en una gran bola de foc”, explica la mare al diari Daily Mail, la meva filla va començar a cridar i va sortir corrents per la porta de darrere. Jo vaig agafar la granada i la vaig tirar a l’aigüera. Simplement, vam intentar sobreviure

Els veïns, alarmats per l’explosió van ser els que van trucar als Serveis d’Emergència i als Bombers, que van aconseguir apagar el foc. La granada va provocar danys tant a la cuina com a les finestres d’aquesta.