Restauradors de Barcelona veuen “al·lucinant” la pròrroga de les restriccions

El Gremi de Restauració de Barcelona troba “al·lucinant” que el Govern hagi decidit prorrogar les restriccions per fer front a la pandèmia havent encadenat setmanes d’evolució positiva, en les seves paraules.

El director del gremi, Roger Pallarols, ha acusat l’executiu català de condemnar milers de famílies a la ruïna i sense remordiments, segons un comunicat de l’entitat d’aquest divendres.

També ha criticat la “tergiversació” del discurs polític perquè, adverteixen, no són set dies, sinó 70 amb la restauració treballant per sota del mínim vital i sense cap mena d’horitzó.

“El cas dels bars i restaurants situats als centres comercials és encara més greu: 136 dies sense ingressar ni un sol euro. Algú creu que una família pot sobreviure sense ingressos durant quatre mesos?”, ha advertit el gremi.

Ha insistit que la situació ha millorat i que objectivament està millor que fa uns mesos, per la qual cosa es pregunta per què no es relaxen les mesures i “ningú es preocupa per la salut de les empreses del sector”.