Mor una professora de 43 anys després de posar-se la vacuna contra la Covid

La dona va començar a trobar-se malament unes hores després de rebre la dosi

Una professora de 43 anys ha mort aquest dilluns, 15 de març, per una hemorràgia cerebral. La dona que impartia classes a l’institut Guadalpín de Marbella, a Màlaga, va rebre la vacuna d’AstraZeneca tan sols uns dies abans de la seva defunció.

Segons la informació que ha proporcionat el diari ‘Sud’, el fàrmac se li va administrar el passat dia 3 i tan sols unes hores després de la injecció, la dona, que no tenia patologies prèvies, va acudir a l’hospital per un fort mal de cap i malestar general.

En un primer moment, els doctors van relacionar aquests símptomes amb els efectes secundaris de la vacuna contra la Covid. Però, uns dies més tard, el 12 de març, la professora va tornar a anar a l’hospital perquè no havia notat cap millora en el seu estat de salut. Allà li van realitzar dos TAC i van adonar-se que tenia una hemorràgia massiva.

Els doctors la van intervenir d’urgència i van intentar drenar l’hemorràgia però durant l’operació van descobrir un edema cerebral, és a dir, acumulació de líquid al cervell. Els metges no van poder fer res per salvar-li la vida a la dona, que perdia la vida aquest dilluns.

Tot i que la mort de la docent es va produir tan sols uns dies després de rebre la vacuna d’AstraZeneca, es desconeix si hi ha relació entre totes dues.

El seu cas s’ha posat en coneixement de l’Agència Espanyola del Medicament i d’Europa, que han procedit a iniciar una investigació per intentar descobrir si hi ha alguna connexió entre la vacuna i la mort de la mestra.