Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Un monitor del Liceu Francès de Barcelona, acusat de tocaments a nenes de cinc anys

Avatar photo

Els mossos n'investiguen un monitor de menjador i les famílies temen que apareguin més víctimes.

Nou cas de presumpta pederàstia, en aquest cas al Liceu Francès de Barcelona. Un monitor de menjador de l’empresa de càtering Serunion, que ha estat apartat de la feina fins a la resolució del cas, hauria fet tocaments a la zona genital a -com a mínim- dues nenes de només cinc anys, segons sengles denúncies de les famílies.

Tant les famílies com la mateixa direcció del centre, temen que hi pugui haver més víctimes del depredador sexual que no siguin capaces de descriure els fets, a causa de la curta edat dels infants que assisteixen a La Maternelle,  l’escola infantil del Liceu Francès, on estudien uns 400 alumnes de 3 a 6 anys.

El director del centre, Jean Bastanelli, s’ha posat a disposició de les famílies afectades, oferint-los acompanyament psicològic i ha assegurat que l’escola desconeixia totalment el comportament d’aquest monitor i en saber-ho el va apartar immediatament.

ELS MOSSOS SÓN PRUDENTS

Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, estan investigant els fets i asseguren que, de moment no han rebut més denúncies. Pel que fa al presumpte abusador, de moment no ha estat detingut i dels del cos de Mossos demanen prudència, ja que els fets encara no estan clars.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Liberals exposa el seu programa a la Massana

Notícia següent

Reus Promoció organitza la 5a edició de la jornada “A Reus fem Comerç!”

Notícies relacionades