Un monitor del Liceu Francès de Barcelona, acusat de tocaments a nenes de cinc anys

Els mossos n'investiguen un monitor de menjador i les famílies temen que apareguin més víctimes.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Nou cas de presumpta pederàstia, en aquest cas al Liceu Francès de Barcelona. Un monitor de menjador de l’empresa de càtering Serunion, que ha estat apartat de la feina fins a la resolució del cas, hauria fet tocaments a la zona genital a -com a mínim- dues nenes de només cinc anys, segons sengles denúncies de les famílies.

Tant les famílies com la mateixa direcció del centre, temen que hi pugui haver més víctimes del depredador sexual que no siguin capaces de descriure els fets, a causa de la curta edat dels infants que assisteixen a La Maternelle,  l’escola infantil del Liceu Francès, on estudien uns 400 alumnes de 3 a 6 anys.

El director del centre, Jean Bastanelli, s’ha posat a disposició de les famílies afectades, oferint-los acompanyament psicològic i ha assegurat que l’escola desconeixia totalment el comportament d’aquest monitor i en saber-ho el va apartar immediatament.

ELS MOSSOS SÓN PRUDENTS

Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, estan investigant els fets i asseguren que, de moment no han rebut més denúncies. Pel que fa al presumpte abusador, de moment no ha estat detingut i dels del cos de Mossos demanen prudència, ja que els fets encara no estan clars.