Liberals exposa el seu programa a la Massana

Els assistents al Teatre de les Fontetes han pogut escoltar les propostes del programa de Liberals que afecten la Massana, a banda de conèixer i conversar amb els candidats

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Liberals ha continuat amb les reunions de poble. En aquesta ocasió, els candidats s’han desplaçat fins a la Massana per efectuar la tercera reunió de la ruta prevista per totes les parròquies durant aquesta campanya electoral.

Els assistents al Teatre de les Fontetes han pogut escoltar les propostes del programa de Liberals que afecten la Massana, a banda de conèixer i conversar amb els nostres candidats. El primer a intervenir en aquesta reunió de poble ha estat el candidat liberal i actual ministre en funcions de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, qui ha comentat la proposta del desviament de la Massana i ha destacat que ja hi ha el 50% dels convenis tancats i “en les pròximes setmanes esperem ja tenir un 80% dels convenis”. “Aportarà qualitat de vida i una millora per a la ciutadana de la Massana, ja que es podran fer espais públics més pacífics”, i també suposarà una millora pels ciutadans d’Ordino, ha dit i ha afegit que les obres es podrien començar a licitar a la tardor. A més, també he explicat la proposta de fer una voravia des de la Massana fins a Arinsal.

 

D’altra banda, Filloy també ha exposat les diferents propostes d’habitatge que porten al programa. “L’habitatge ha de tenir una visió a llarg termini” i es vol posar un model d’habitatge a preu assequible de promoció pública. Així, ha anunciat que ja hi ha un preacord amb el comú de la Massana perquè el govern compri dos blocs de pisos a Arinsal, els rehabiliti i pugui posar entre 40 i 50 habitatges a preu assequible amb una prioritat per als joves.

 

El segon a intervenir ha estat el candidat de la llista nacional, Àlex Villagrasa, qui ha destacat la importància del turisme al país i principalment a la Massana. “Tenim els recursos idonis per ser atractius”, ha exposat, assegurant que la Massana és un clar exemple per la gran quantitat d’esdeveniments esportius que organitza. “Hem de seguir potenciant aquest model de turisme perquè aporta riquesa”, ha comentat.

Finalment, el candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, ha destacat la importància de l’heliport a la Caubella i també ha explicat diferents infraestructures com la carretera de l’Obac, el desviament de Sant Julià o la variant de la Solana al Pas de la Casa. Finalment, Cabanes també ha parlat sobre l’acord d’associació i ha fet la reflexió que “cal fer un estudi per veure quants habitants podem ser a Andorra”.