La Sala Razzmatazz continuarà tancada durant el mes de juliol

Reclama oferir concerts sense l'obligació d'omplir les sales de cadires i taules per poder prendre una consumició

La Sala Razzmatazz ha anunciat que continuarà tancada durant el mes de juliol, si no és que, ha afegit, en la propera revisió del Departament de Salut de les condicions d’obertura aquestes “milloren substancialment i permeten oferir concerts i sessions de club sense l’obligació d’omplir les sales de cadires i taules per poder prendre una consumició reduint l’aforament a un 20% de la capacitat actual”.
En un comunicat, ha apuntat que la seva proposta, com a sala de concerts i de clubs amb programació artística estable, és que el públic “ha de poder moure’s amb tota llibertat en els diferents espais i s’ha de poder ballar en qualsevol racó de les sales”.
Des de la Sala Razzmatazz, s’ha assenyalat que estaran perdent el seu objectiu, com a promotors, programadors i agents culturals, si la seva “màxima preocupació és convertir-se en una mena de policies” per vigilar que ningú s’aixequi o pugui ballar en determinats espais, obligant al públic a estar assegut mentre beu o controlant que a la pista no es mesclin persones de diferents bombolles.

Tot i que els organitzadors de la sala han reconegut la complexitat de la situació i l’actitud de prudència del Departament de Salut, han admès que no entenen com és possible que “no hi hagi una resposta clara i definida a la reclamació de tot el sector que s’inclogui al Pla Sectorial la possibilitat de treballar amb certificats d’immunització que garanteixin que els espais tenen una molt baixa capacitat de contagi”, degut a que els assistents estan vacunats, immunitzats o tinguin resultat negatiu del test d’antígens. D’aquesta forma, han destacat podrien treballar sense “tantes limitacions i amb més garanties de seguretat pel públic”.

“Ens alegrem que el sector es comenci a obrir”, però “creiem que fins que les condicions siguin una mica més laxes, no podrem oferir les nostres sessions i concerts amb les mínimes condicions de qualitat que creiem irrenunciables com el concepte de l’espai que defensem i que considerem imprescindible”.