La comèdia ‘La función que sale mal’ aterra al Coliseum de Barcelona

L’obra ha rebut al voltant de vuit milions d’espectadors en més de 30 països arreu del món

El Teatre Coliseum de Barcelona acull l’espectacle per a tots els públics La función que sale mal” a partir del 29 de setembre i fins a finals d’octubre. La comèdia relata com un grup de teatre amateur lluita contra les adversitats per estrenar la seua pròpia obra de misteri. Les entrades ja es troben disponibles als punts de venda habituals.

L’obra produïda per SOM Produce, Nearco, Cobre Producciones i Olympia Metropolitana ha recollit al voltant de 8 milions d’espectadors. L’espectacle ha estat representat en més de 30 països i en altres llocs de renom com Londres o Nova York. ‘La función que sale mal’ també ha rebut reconeixement internacional amb premis teatrals com Olivier, Tony o el Moliere, entre d’altres.

L’elenc està format per Hector Carballo (Chris), Víctor de las Heras (Chris), Clara Postigo (Sandra), Armanda Pita (Dennis), Luciana De Nicola (Annie), César Camino (Trevor), David Ávila (Max), Felipe Ansola (Jonhatan) i Teresa Ferrer amb Ricardo Saiz (Swing).

La comèdia es va estrenar a l’any 2012 al West End de Londres i a l’any 2017 també ha estat representada a Broadway, on es va convertir en l’obra de text més venuda de la temporada. La gran repercussió d’aquesta obra a Gran Bretanya ha impulsat la BBC a produir una sèrie titulada ‘The Goes Wrong Show’.