LA CIUTAT us desitja Bones Festes i un feliç 2021 ‼

Des del Diari La Ciutat volem desitjar a tots els nostres lectors/es, seguidors/es i amics/amigues unes molt Bones Festes i un 2021 ple de salut i felicitat!

Amb l’arribada, aquest 2020, d’una pandèmia mundial, ens vam marcar per objectiu ser el mitjà local de referència per totes aquelles persones que volien estar informats sobre què succeïa a la seva ciutat, i al seu entorn.

Vivim en un món cada vegada més digitalitzat, i per això hem volgut fer-vos arribar la informació a través de diferents canals: amb les múltiples xarxes socials que gestionem (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube), i amb la nostra pàgina web.

A més a més, pensant en tots vosaltres i amb l’objectiu de fer-vos arribar les notícies a través d’una manera més directa i propera, hem creat l’APP La Ciutat, disponible amb Android iOS, i on podeu seleccionar el territori del qual voleu estar informats.

Amb aquesta APP, cada vegada que es publiqui una notícia sobre el vostre entorn, rebreu una notificació directa al mòbil, on podreu llegir-la, i estar informats del que passa en tot moment.

El Diari La Ciutat, amb més de 12 anys d’experiència i auditat per OJD, és un dels mitjans digitals en català líder i de referència, arreu de Catalunya.

El nostre digital rep més de 800.000 visites mensuals, i més de 350.000 usuaris únics. Amb un promig de 20.000 lectors diaris, som el mitjà digital de proximitat de referència.

A les xarxes socials comptem amb més de 300.000 seguidors.

Desitgem que aquest proper 2021 seguiu triant-nos per estar informats de tot el que passa.

Moltes gràcies per la vostra confiança! Molt Bon Nadal a tots/es!