La Casa Vicens de Gaudí obre portes a dos viatgers perquè hi passin la nit per un euro

La reserva s'haurà de fer el proper 12 de juliol a partir de les 16.00 h

La Casa Vicens, dissenyada per Antoni Gaudí, impulsa una iniciativa pionera i permetrà a dos visitants allotjar-se una nit en l’edifici Patrimoni Mundial, ubicat al barri de Gràcia de Barcelona. Pel preu d’un euro, dos hostes rebran una visita guiada per part del director general de la Casa Vicens, Emili Masferrer i Fons, que com a amfitrió, els explicarà com es va transformar aquesta casa el 2014.
Després d’un procés de restauració i rehabilitació amb l’objectiu de retornar-la al seu origen de casa d’estiueig, l’espai s’ha convertit ara en un equipament cultural. La reserva s’haurà de fer a través de la plataforma Airbnb a partir del proper 12 de juliol a les 16.00 h.
La iniciativa, en coordinació amb Airbnb, permetrà als hostes degustar al menjador de Casa Vicens un menú d’estrella Michelin inspirat en Antoni Gaudí, dissenyat per l’Escola d’Hosteleria Hofmann. També podran gaudir de la tribuna o de la coneguda sala del fumador per posteriorment, poder dormir al dormitori principal de la família Vicens, recreat per l’ocasió. L’endemà rebran l’esmorzar al jardí de la casa.

Aquest viatge en el temps permetrà als hostes descobrir la que és considerada com una de les primeres obres mestres del Modernisme per les seves característiques innovadores i originals, i que va trencar estilísticament amb tot el que s’havia construït anteriorment.

Les persones interessades hauran de complir una sèrie de requisits entre els quals, viure a la mateixa llar, tenir un perfil verificat amb un historial d’opinions positives a Airbnb i ser major de 18 anys. Les persones que gaudiran d’aquesta estada no s’escolliran per sorteig, sinó que la primera sol·licitud de reserva que rebi el sistema i compleixi amb els requisits.