Els Mossos disparen bales de foam contra manifestants proHasel a Barcelona

Els fets han tingut lloc en el marc d'un acte reivindicatiu per demanar l'alliberament de l'artista

Manifestants llancen objectes contra els Mossos a Barcelona durant la manifestació en contra de la detenció de Hasel. ACN

Els Mossos han disparat bales de foam contra alguns manifestants que participaven en l’acte per reivindicar la llibertat de Pablo Hasel a Barcelona i que els han llançat objectes, entre els quals pedres, i han cremat contenidors. Els fets han tingut lloc al carrer de Bosch, on els manifestants han arribat després de sortir de plaça Lesseps, i que fins a aquest moment havia tingut un caire festiu.

La concentració es movia enmig de càntics i reivindicacions a favor de l’artista amb una pancarta al capdavant amb la inscripció ‘Llibertat Pablo Hasel’. Quan han arribat al carrer Bosch, però, una desena d’agents impedia l’accés i alguns concentrats els han llançat objectes, entre els quals pedres. Els Mossos han respost amb les bales de foam.

A banda del llançament d’objectes, també ampolles de vidre, hi ha hagut almenys una desena de contenidors cremats en el marc d’una manifestació que ha concentrat 1.700 persones, segons l’Ajuntament de Barcelona.