Contenidors i motos de la Guàrdia Urbana cremades en la manifestació proHasel a Lleida

Els concentrats s'han enfrontat als Mossos d'Esquadra, que han dispersat la manifestació amb les furgonetes

Un Mosso d'Esquadra, dret, a l'avinguda Blondel de Lleida, entre dues motos de la Guàrdia Urbana a terra; una cremada i l'altra amb danys. ACN

Els manifestants de la concentració a favor de la llibertat de Pablo Hasel a Lleida s’han enfrontat als Mossos d’Esquadra llançant-los objectes com ampolles de vidre i pirotècnia i cremant contenidors pels carrers del centre de la ciutat. Els Mossos han respost als atacs amb salves i dispersant la concentració amb les furgonetes a gran velocitat.

Els aldarulls han tingut lloc a l’altura de la rambla Ferran. Els concentrats també s’han enfrontat a tres agents de la Guàrdia Urbana en moto, que han hagut d’abandonar els vehicles i ser rescatats per un cotxe patrulla. Una de les tres motocicletes ha sofert desperfectes greus, i les altre dues han quedat completament calcinades.

A banda de cremar les motos, els Mossos d’Esquadra han explicat que els manifestants han agredit els agents del cos de seguretat local i han llançat llambordes contra la línia policial a la zona de la subdelegació del govern.