El Manga Barcelona destaca la “resposta espectacular” del públic en seva edició en línia

Més de 1.500 persones van seguir el dissabte a la tarda l'emissió en directe del saló

El Manga Barcelona ha destaca la “resposta espectacular” del públic en el tancament de la seva edició en línia. Els organitzadors han posat com exemple que més de 1.500 persones van seguir el dissabte a la tarda l’emissió en directe del saló. La versió digital de Manga Barcelona s’ha celebrat del 30 d’octubre a l’1 de novembre, amb 27 hores de programació en directe (d’11h a 20h de divendres a diumenge) i amb contingut sota demanda que s’ha pogut gaudir a través de la web del saló.

Durant el saló en línia, FICOMIC ha anunciat la creació de la Comunitat Manga Barcelona, un grup per a fans incondicionals del manga, l’anime, el videojoc, el cosplay i tot el que es refereix a la cultura japonesa.

La resposta del públic ha “estat espectacular”, fent que caigués la pàgina web a les 11h del matí del divendres 30 d’octubre, quan es va inaugurar. Les emissions en directe han estat molt concorregudes de públic digital, arribant a tenir més de 1.500 persones alhora el dissabte a la tarda, “quintuplicant l’aforament que solen tenir les sales de presentacions de l’esdeveniment presencial”.

Comunitat Manga Barcelona

Durant el saló en línia, FICOMIC ha anunciat la creació de la Comunitat Manga Barcelona, un grup per a fans incondicionals del manga, l’anime, el videojoc, el cosplay i tot el que es refereix a la cultura japonesa. Aquells que s’inscriguin a aquesta comunitat, amb una quota anual de 20 euros, podran seguir la programació del Manga Barcelona Limited Edition de manera il·limitada a partir de l’11 de novembre, participaran en sortejos i activitats exclusives, i gaudiran d’ofertes i promocions especials.