El Manga Barcelona celebrarà una edició en línia i gratuïta del 30 d’octubre a l’1 de novembre

Hi haurà autors convidats, concerts, presentacions editorials, taules rodones, conferències, concursos i una exposició

El Manga Barcelona celebrarà una edició 100% en línia i gratuïta del 30 d’octubre a l’1 de novembre que s’anomenarà Manga Barcelona Limited Edition amb una programació autors convidats, concerts, presentacions editorials, taules rodones, conferències, concursos (torna l’Otaquiz!) i una exposició online.

Manga Barcelona Limited Edition es podrà seguir a través d’una pàgina web feta expressament per a la ocasió, des d’allà es podrà veure la programació en directe, però també tota una sèrie de continguts (conferències, tallers, exposició, etc.) que es podran veure des del moment en que s’inauguri aquesta edició online.

Des de fa anys, Manga Barcelona col·labora amb l’Agència d’Afers Culturals del Govern japonès, organitzant trobades amb autors i exposicions relacionades amb el Japan Media Arts Festival. Comisariada per Marc Bernabé, l’exposició ‘Manga, diversitat i inclusió’ es podrà veure online mentre duri el Manga Barcelona Limited Edition.

Aquí s’hi podran veure una sèrie d’obres guardonades al Japan Media Arts Festival que han tocat temes relacionats amb la diversitat i la inclusió, amb autors i autores com Kaori Tsurutani, Toranosuke Shimada, Haruko Kashiwagi, Narumi Shigematsu, Yuhki Kamatani i Gengoroh Tagame.

L’exposició es complementarà amb la presència virtual de dos autors: Gengoroh Tagame, amb una sessió de Q&A, i Kaori Tsurutani, que serà entrevistada pel comissari de l’exposició i en una altra sessió farà un dibuix en directe mentre contesta les preguntes dels espectadors.

El cartell del Manga ha estat creat per la il·lustradora Laia López que fa una clara referència a la naturalesa online d’aquesta particular edició.