El festival Dau Barcelona dedicarà la seva desena edició als autors locals

Se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 de novembre amb una edició que recupera la presencialitat

El festival Dau Barcelona celebrarà el seu desè aniversari el cap de setmana del 20 i 21 de novembre amb una edició que recupera la presencialitat i que estarà dedicada als autors locals amb el nou espai Dau dels Autors en què els assistents podran jugar amb una trentena d’autors.

L’esdeveniment de participació i creativitat al voltant del joc, organitzat per l’Ajuntament, tindrà lloc a diversos espais de la Fabra i Coats on se situaran 190 taules d’unes noranta editorials, clubs i entitats que convidaran a jugar a tota mena de públics, ha informat el consistori en un comunicat.

L’entrada serà lliure i de franc, amb aforament limitat, i també s’incorporarà per primer cop el joc de rol al nou espai Daus de Rol perquè els assistents puguin aprendre i iniciar-se en aquest popular vessant dels jocs.

A més a més, es commemorarà el 25è aniversari de Catan, amb una exposició dedicada a aquest joc, que es podrà visitar a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, del 9 al 30 de novembre.

El festival s’inaugurarà amb els Premis Dau el 19 de novembre en una gala al SAT! Teatre i atorgarà el premi especial una vida dedicada al joc, el premi al millor autor de l’any, el premi al millor autor novell de l’any i el reconeixement honorífic premi saló del prestigi – hall of fame.