Dos detinguts per abusos sexuals en un mateix hostal del centre de Barcelona

Els Mossos asseguren que no els consta cap connexió ni entre les víctimes ni entre els arrestats

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes acusats de cometre abusos sexuals en un mateix hostal del centre de Barcelona amb pocs dies de diferència, segons ha avançat ‘El Caso’ i ha confirmat l’ACN. Els fets s’haurien produït el 2 i i el 6 de novembre en un allotjament turístic del carrer Bergara, a tocar de la plaça Catalunya. Fonts de la policia catalana, però, apunten que no els consta cap mena de connexió ni entre les víctimes ni entre els agressors.

Les dues dones que van patir aquests casos de violència sexual van presentar denúncia davant els Mossos i van facilitar que s’arribés a detenir els suposats responsables dels fets. Tot i la manca de connexió entre els casos, una altra coincidència entre els dos fets és que cap de les víctimes coneixia prèviament l’autor dels abusos sexuals, remarquen els Mossos d’Esquadra.

Els dos casos es van produir de nit i també han acabat amb la detenció del suposat responsable en poc temps. Els dos detinguts són de nacionalitat algeriana i nord-americana.