Sant Pere de Ribes celebra el dia de la infància amb diverses activitats

El programa del matí del dia 20 a la Vinya d’en Petaca inclou un acte de relleu de membres del Consell d’Infants i la lectura d’un manifest

El pròxim dissabte 20 de novembre, a la plaça i a l’edifici de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes organitza una jornada per celebrar el Dia Internacional dels Drets de la Infància, amb activitats, exhibicions de balls i una xocolatada. Davant la situació de la Covid-19, l’any passat, el Consell d’Infants de Sant Pere de Ribes va decidir celebrar el Dia de la Infància amb activitats lúdiques i un joc cooperatiu a través de les xarxes socials. L’any anterior, el 2019, la celebració es va dur a terme a Ribes, alternant-se així un any a cada nucli.

Aquest any, la jornada començarà a les 10 del matí amb la rebuda per part de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i la regidora d’educació, Paqui Carrasquilla, de totes les persones assistents. Seguidament s’iniciaran les activitats i les exhibicions de balls a càrrec de les agrupacions de dansa Gym Jazz Garraf i l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes. Durant el matí, l’Associació Juguem a Ribes organitzarà tallers de manualitats per a què els infants gaudeixin d’una divertida i entretinguda estona. També s’instal·larà una pista de cotxes slot (tipus Scalextric) a la plaça i els alumnes de l’Escola La Serra presentaran el joc de taula confeccionat per ells mateixos.

A mig matí, l’alcaldessa i la regidora d’educació acompanyades dels membres del Consell Municipal d’Infants, acomiadaran a la pl. de la Vinya d’en Petaca als antics consellers i conselleres i rebran als nous membres amb l’entrega d’un obsequi i una fotografia de grup. Tot seguit, a les 12h, es llegirà el manifest en defensa dels drets dels infants i adolescents i es donarà pas a la xocolatada pels infants.

Per acabar, es farà un acte de rebuda a tots els nadons nascuts durant el 2021 a la Sala Polivalent de la Vinya d’en Petaca. Les criatures comptaran amb un obsequi per part del Consistori i es farà una fotografia de grup. La jornada finalitzarà a la 13.00h.

La imatge promocional d’aquesta edició és obra de l’alumnat del Centre Obert Les Roquetes.