Detinguts per robar i agredir amb arma blanca a un usuari del metro de Barcelona

Els detinguts van fer compres per internet per valor de 1.000 euros amb la targeta bancària sostreta

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella per robar i agredir amb arma blanca a un usuari del metro de Barcelona. Els fets van tenir lloc cap a les 17.00 hores del 31 de gener a l’interior de l’estació Carmel de l’L5, quan la víctima accedia al metro després de validar el seu passatge. Llavors, un noi i una noia van aprofitar per entrar també sense pagar. L’home els hi ho va recriminar i es va iniciar una forta discussió. Els dos joves van donar diverses empentes a la víctima, provocant que li caigués la cartera. L’home els va requerir que li tornessin però el jove el va agredir amb un petit objecte punxant causant-li diverses ferides. Els detinguts van fer compres a internet per valor de mil euros amb la targeta bancària sostreta.

Els detinguts són un noi de 19 anys i nacionalitat marroquina i una noia de 17 anys. Després de l’agressió, la víctima es va refugiar a l’ascensor però els agressors també hi van accedir. Allà novament van agredir-lo amb cops i empentes i un cop van arribar a les andanes van sortir i van marxar del lloc. L’home va retornar al vestíbul i des d’allà va demanar ajuda. Posteriorment, va ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès de les ferides patides. El mateix dia va ser donat d’alta i l’endemà va denunciar els fets.

Tot i que immediatament es van activar diverses patrulles de mossos i agents de seguretat privada del metro, la detenció no s’ha produït fins aquest dimarts al matí.
Els investigadors van iniciar una investigació el mateix dia de l’agressió per identificar i localitzar els autors dels fets. Les diferents gestions que s’han realitzat han permès als mossos saber quines eren les dues persones i aquest dimarts els agents els han detingut i traslladat a dependències policials. Durant els propers dies passaran a disposició judicial.

El detingut, major d’edat, té quatre antecedents per robatoris violents.