Detenen un home a Barcelona per robar de forma violenta a un sensesostre

El lladre, multireincident, acumula 21 antecedents

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han detingut in fraganti un home a Barcelona mentre robava de forma violenta la matinada d’aquest dimecres a una persona sense llar. Els agents, que estaven patrullant per la zona, van detenir el lladre a l’avinguda Paral·lel just després d’observar com feia caure un home que caminava pel carrer i començava a propinar-li puntades de peu al cap i a regirar-li les butxaques de la jaqueta buscant objectes de valor. El detingut, de nacionalitat marroquina i 21 anys d’edat, és un lladre multireincident que acumula 21 antecedents. La víctima del robatori violent va ser atesa pel SEM i traslladada a un centre hospitalari amb ferides lleus.

Els Mossos s’han posat en contacte amb el servei d’atenció al sensellarisme de l’Ajuntament de Barcelona per posar en coneixement els fets amb l’objectiu de fer un seguiment de la víctima i atendre-la en allò que necessiti.

També han confirmat que la víctima està actualment vinculada a una de les entitats de serveis socials i que se li fa seguiment.

Un altre robatori el dia anterior

El detingut també havia assaltat el dia anterior a una dona, veïna del barri del Poble Sec, fent-li una estrebada de la seva bossa de mà.

Els Mossos han pogut lligar caps perquè en el moment de la detenció el detingut portava a sobre un telèfon mòbil presumptament sostret. Després de fer comprovacions, es va poder determinat que el mòbil l’hauria sostret a una dona just el dia abans, al voltant de les 5:30 de la matinada de dimarts, a la plaça de les Tres Xemeneies, quan la víctima s’adreçava al seu lloc de feina a peu.

Gràcies a les gestions fetes, els agents van poder retornar el terminal a la seva propietària i identificar el lladre.