Zona adaptada a la plaça de la Llibertat de Reus per poder veure la Cavalcada 2022

La comitiva reial passarà per aquest punt poc després de les 18:30h

‘Ajuntament de Reus ha habilitat una zona a la plaça de la Llibertat per a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda que s’hi vulguin atansar per poder veure des d’allí el pas de la Cavalcada dels Reis d’Orient d’enguany. La zona adaptada es troba a l’inici de la plaça de la Llibertat, just davant de la plaça del Pintor Fortuny.

La comitiva reial passarà per aquest punt poc després de les 18:30h.

El recorregut de la Cavalcada de Reis 2022 serà el següent: Carrer Ample, plaça de la Llibertat, avinguda Prat de la Riba, avinguda President Companys, carrer Sant Joan, raval de Jesús, raval de Martí Folguera, raval de Robuster, raval de Sant Pere, plaça de la Sang, raval del Pallol, plaça Catalunya, raval de Santa Anna, carrer Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici seguirà pel carrer Llovera i Monterols fins a la plaça del Mercadal.

Des de l’Ajuntament i per tal de garantir la seguretat de la Cavalcada es demana que els nens i nenes no baixin de les voreres i, en no poder mantenir la distànica entre el públic, tothom haurà de portar mascareta. Per col·laborar en la seguretat de l’esdeveniment, patges, músics i tots els participants a la Cavalcada també portaran mascareta.