Detenen dues persones més implicades en el robatori a un turista en un taxi a Barcelona

Els Mossos han arrestat quatre dels cinc implicats en el robatori

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes presumptament implicats en l’assalt a un turista dins d’un taxi el passat 12 d’agost a la nit al Port Olímpic de Barcelona.

Segons un comunicat dels Mossos, els agents van identificar diumenge a la nit dos homes al districte de Sant Martí i van comprovar que tenien pendents dues ordres de crida i cerca per la seva presumpta relació amb el robatori.

Les detencions d’aquests dos lladres es va dur a terme gràcies al dispositiu Tremall, que actua contra la multireincidència a la ciutat, ha destacat la policia catalana.

Els fets van tenir lloc el passat 12 d’agost al Port Olímpic, quan cinc homes van abordar un turista que volia agafar un taxi i dos dels lladres van provar de robar-li un rellotge d’alta gamma.

Un testimoni va gravar amb el mòbil l’intent de robatori i el vídeo es va fer viral a través de les xarxes socials, fet que va ajudar els policies a reconèixer els cinc presumptes autors, multireincidents habituals.

Gràcies al dispositiu Tremall, els Mossos han identificat i detingut quatre dels cinc presumptes implicats en el robatori, que acumulen 115 antecedents policials, i tres han ingressat a la presó i el cinquè està en crida i cerca.