Desnonen una família amb dos menors a la Barceloneta

El Sindicat de l'Habitatge diu que feia quatre anys que pagaven en negre perquè la propietat no els volia fer contracte

El Sindicat d’Habitatge de la Barceloneta ha denunciat aquest dilluns el desnonament d’una família amb dos menors que vivia en aquest barri. Segons la plataforma, feia quatre anys que vivien al pis i pagaven en negre perquè la propietat – un gran tenidor – no els volia fer contracte.

També ha explicat que no se’ls havia notificat el desnonament i que des de feia una setmana els podien fer fora “en qualsevol moment”. Segons el sindicat, els Mossos d’Esquadra han intervingut aquest matí a l’habitatge ubicat al carrer del Mar, una operació en la qual la plataforma lamenta que no hagin deixat intervenir “ni sanitaris, ni Bombers”.

Una versió contrària a la de la policia, que assegura que “no s’ha impossibilitat” la feina d’aquests cossos d’emergències. De fet, els Mossos sostenen que “en el moment dels fets”, ni tan sols havien accedit encara a l’immoble en qüestió.

A través de les xarxes socials, el sindicat ha recordat a la família afectada que “no està sola”, i ha subratllat que han estat allà amb els companys del barri “des del primer moment per aturar el desnonament”. “No permetrem que ens deixin al carrer per especular amb les nostres cases”, ha assegurat, recordant que hi ha un segon pis ubicat al carrer de Balboa que també afronta un desnonament cautelar en data oberta.