És notícia

L’equip sènior del Club Tennis Tarragona, campió d’Espanya de tennis

Avatar photo

Van guanyar al ‘Club de Tenis Valencia’ a la final per 4/1

L’equip sènior +50 masculí de tennis es proclama campió d’Espanya ‘B’ al guanyar al ‘Club de Tenis Valencia’ a la final per 4/1.

Durant la competició que formava part de la temporada 19/20 l’equip va superar a 1/4 de final al CA Montemar d’Alacant i a les semifinals al C.Internacional de Madrid.

En aquesta jornada final al tennis València, Eduard Osta va guanyar a Victor Bacete per 6-3 6-2 i Miquel Puigdevall a Alejandro Valiño per 6-1 6-0 sumant uns punts importants de cara a l’eliminatòria. El capità Marc Pluvinet en aquesta ocasió va perdre contra Pablo Carrera per 2-6 3-6, aquest seria l’únic punt que deixaria escapar l’equip tarragoní a terres valencianes. Eusebi Alcaine va superar a Miguel Angel Castejon per 6-2 6-0 i Juanjo Prats a Ivan Jiménez per 6-2 6-1. No calia disputar els dobles i el Club Tennis Tarragona assolia l’ascens a la categoria A per aquesta temporada 20/21 que disputaran a partir del mes de novembre.

Enhorabona a tots els jugadors que formen part de l’equip i representen al club en aquesta competició nacional, un orgull per l’entitat.