El sector vegà trepitja l’accelerador a Barcelona. La companyia Bungnuts obrirà el proper 9 d’octubre el primer establiment de donuts vegans a la capital catalana. La nova proposta gastronòmica “pretén trencar amb els tòpics que recauen en la cuina vegana”, assenyalen Núria Pes i Marina Sopena, impulsores del projecte.
“La pastisseria vegana pot ser igual o fins i tot més saborosa que la que utilitza productes lactics o ous”, afegeixen les emprenedores del projecte.
“A més, els nostres donuts són elaborats amb ingredients naturals, sense additius, colorants, ni conservants, i també fem servir productes de proximitat i, òbviament, tot d’origen vegetal”.
Bungnuts té el seu obrador a la població de Figaró-Montmany, a la comarca de Vallès Oriental a peu de Montseny, on ambdues xefs elaboren els seus dolços cada matí: preparen la massa, fregeixen els donuts (amb oli vegetal), els omplen i decoren per posar-los a la venda al cèntric local situat al barri barceloní de Gràcia.