Bitllets d’AVE a 9 euros entre Barcelona i Madrid

Ouigo obrirà el proper 7 d’octubre la venda de bitllets amb preus des de 9 euros per viatjar entre el 12 de desembre de 2021 fins al desembre de 2022 en el trajecte Madrid i Barcelona amb parades a Saragossa i Tarragona.

La companyia comptava amb una parada provisional a Tarragona, però a partir del 12 de desembre passarà a convertir-se en una parada permanent, amb una freqüència durant tot l’any i dos durant la temporada estival.

Des que l’operador va desembarcar a Espanya el maig d’aquest any, el que va suposar l’entrada del primer competidor de Renfe, ja han utilitzat els seus trens més de 800.000 viatgers, ja que les restriccions a la mobilitat s’han anat aixecant progressivament.

La companyia ofereix ara bitllets des de 9 euros, incloent una bossa de mà i un equipatge en cabina -com la dels avions, hi ha un recàrrec addicional per portar una maleta més gran-, així com l’opció de canviar el titular del bitllet fins al dia previ a el viatge.

També hi ha la possibilitat d’afegir a la seva reserva el paquet Ouigo Plus per 9 euros més, que inclou l’elecció de seient, la possibilitat de reservar un seient XL, una peça d’equipatge addicional i connexió a Ouifun, la seva plataforma d’entreteniment a bord.