Barcelona tanca la temporada de platges amb 5,2 milions de persones usuàries

La bonança meteorològica i l’augment de persones visitants a la ciutat ha deixat 200.000 persones més que l’any anterior

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les platges de Barcelona han batut enguany un rècord de persones usuàries. En total 5,2 milions de persones han gaudit de les diferents platges durant la temporada de bany, de l’1 d’abril al 25 de setembre.

Una temporada més, per tant, les platges es consoliden com un dels espais a l’aire lliure més utilitzats per la ciutadania, posant en valor la funció social que realitzen més enllà de la mateixa funció ambiental i de protecció física de la ciutat.

La bonança meteorològica i l’augment de persones visitants a la ciutat ha deixat 200.000 persones més que l’any anterior.

Per altra banda, augmenten un 15% les assistències sanitàries per part del servei de salvament i socorrisme, en consonància amb la pujada d’usuaris. En total se n’han fet 6.455.

Un total de 12.560 gossos han visitat l’espai reservat per a ciutadania amb gossos a la platja de Llevant, que enguany disposava de més espai per augmentar el confort per als usuaris.

Es consolida la iniciativa Platges Sens Fum amb un alt grau de compliment i acceptació per part de la ciutadania. Les persones usuàries puntuen amb un 7,88 la iniciativa de no fumar a les platges