Badalona tanca diverses instal·lacions per evitar situacions de risc per la Covid

Els serveis que romanen oberts a l’atenció de la ciutadania funcionen amb cita prèvia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta. Foto CEDIDA

Davant l’actual evolució de la situació sanitària, provocada per la COVID-19, la Generalitat ha adoptat des del passat dia 24 una sèrie de mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic a Catalunya. Atenent aquestes noves mesures, l’equip del govern municipal ha acordat l’adopció a Badalona d’una sèrie de primeres mesures indispensables a fi i efecte d’eliminar les situacions de perill per a les persones i prevenir l’extensió de l’epidèmia del COVID-19. 

Les mesures queden recollides en una Resolució, signada pel regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, en tant que és la persona que ostenta la direcció operativa de l’actual situació pandèmica. 

En la Resolució s’ordena l’execució de les primeres mesures indispensables per a eliminar les situacions de perill per a les persones davant l’actual evolució de la situació sanitària provocada per la COVID-19, i que són les següents: 

• Romandran tancats, durant el període de toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: el Badiu Jove, els Espais Joves, l’Oficina de Turisme, l’Escola del Mar i l’Escola de Natura. 

• Romandran tancats durant el període de toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: els casals d’avis municipals, els espais públics municipals del Centre Cultural el Carme, les biblioteques municipals i els centres cívics. 

• Romandran tancats, durant el període que toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: Els Serveis Bàsics d’Atenció Social (SBAS); les Oficines Municipals de Districte (OMD), el Servei d’Atenció a la Ciutadania SAC i el Servei de Gestió Tributaria, llevat que es concerti cita prèvia. 

Les mesures recollides en la Resolució entren en vigor avui mateix.