Badalona actualitza el cens d’empreses dels seus polígons industrials

La finalitat d’aquest treball és disposar d’informació actualitzada de l’activitat econòmica dels diferents polígons de la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en col·laboració amb Reactivació Badalona SA / Ajuntament de Badalona, està portant a terme els treballs d’actualització de la informació de les empreses ubicades als polígons d’activitat econòmica de la ciutat per tenir una imatge real i precisa de la realitat empresarial. 

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha encarregat a l’empresa especialitzada Solucions Geogràfiques la recollida i el tractament de les dades. El personal tècnic d’aquesta empresa, correctament identificats amb armilles corporatives i una carta de vinculació amb aquest projecte en nom de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, són els encarregats de visitar els polígons per a l’actualització del cens. Aquests treballs hauran de finalitzar durant el mes de febrer.