Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Les converses amb creadors Prosceni Reddis Bartrina s’amplia a 2 cicles

Avatar photo

El regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens; el patró de la Fundació Privada Reddis, Xavier Filella i el compositor, Joan Magrané han presentat aquest matí la nova programació de converses amb creadors Prosceni Reddis Bartrina 2023 que compta enguany amb dos cicles diferents que acolliran a sis convidats de stacats de l’àmbit de la cultura.

Les converses tindran lloc al teatre Bartrina a les 19:00 h, des del 21 de febrer al 7 de juny. Les entrades als cicles són gratuïtes, es pot fer reserva a través de la web del Teatre Bartrina.

La primera part del Prosceni Reddis Bartrina 2023 engega amb el Cicle: “L’ofici en viu, nous talents”, on Joan Magrané, conductor del cicle, conversarà amb quatre joves capdavanters en la música de cambra i el teatre de petit format:

– 21 de febrer Roger Morelló, violoncel·lista.

– 28 de febrer Bàrbara Roig Grifoll i Pau Ferran, actors.

– 21 de març Miquel Jordà i Daniel Miguel, dels Quartets Gerhald i Kebyart.

– 28 de març Joel Bardolet, violinista. Contacte

Les dues últimes sessions previstes per a aquest primer semestre de programació formen part del cicle “Trajectòries, converses amb creadors” conduïdes per l’actor, Marc Martínez, i el director de teatre, Josep Maria Mestres, que conversaran de forma intimista amb David Bagés, actor de teatre, cinema i televisió i amb l’actriu Emma Vilarasau, actriu de Teatre, cinema i televisió, els dies 18 d’abril i 7 de juny respectivament.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha manifestat que “sens dubte, aquesta nova proposta del Prosceni Reddis Bartrina ens encaixa i ens motiva a continuar apostant per les noves idees i per obrir l’oferta cultural a la ciutat a activitats que puguin arribar a nous públics, alhora que fem costat als creadors, amb una mirada posada en tot el talent que tenim a la ciutat i a la vora”.

El projecte Prosceni Reddis Bartrina és un cicle que va començar l’any passat amb 5 converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música… que han tingut un abast nacional i estan relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats. A les quals se li afegeixen la programació de les sis sessions d’aquest 2023.

Totes les converses es poden tornar a visualitzar a l’apartat de conferències del web de la Fundació Privada Reddis. Per conèixer tota la programació es pot accedir a l’apartat de l’agenda del web de la Fundació Privada Reddis o a l’espai de programació del web del Teatre Bartrina.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × two =

Notícia anterior

Badalona actualitza el cens d’empreses dels seus polígons industrials

Notícia següent

Cambrils fa un balanç de govern més que positiu

Notícies relacionades