L’Hospitalet de Llobregat porta a terme obres de millora als seus centres educatius

El consistori s'encarrega de les escoles bressol, infantils i de primària, mentre que la Generalitat, dels instituts

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat. Foto CEDIDA

L’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme durant aquest estiu obres de millora en escoles d’infantil i primària i escoles bressol de la ciutat. Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat desenvolupa projectes de millora als instituts de la ciutat.

Les obres que durà a terme l’Ajuntament consisteixen en la realització de vestidors en cinc escoles de primària (Bernat Metge, Busquets i Punset, Frederic Mistral, Joaquim Ruyra i Milagros Consarnau); la instal·lació d’un tendal al pati de l’Escola Bernat Desclot; la reparació dels pòrtics i la millora de la coberta de l’Escola Charlie Rivel; la millora de la cuina de l’Escola Joaquim Ruyra i la millora de les cobertes de l’Escola Patufet Sant Jordi i de l’escola bressol Garabatos.

D’altra banda, es faran intervencions per adequar lavabos i revestiments en les escoles Josep Janés i Lola Anglada; en els instituts escoles Pere Lliscart i Puig i Gairalt, i en les escoles bressol Casa del Molí i Casa del Parc.

Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat intervé en l’Escola Frederic Mistral (adequació de quatre aules) i en l’Institut Escola Puig i Gairalt (en el qual ja s’ha realitzat la substitució de la impermeabilització de la coberta i revestiment de la planta tercera).

El Departament d’Educació també procedirà a adequar espais interiors de l’Escola d’Educació Especial Estel-Can Bori; crear un accés accessible, mitjançant una rampa, a l’Institut Joaquim Ruyra, i diferents obres de millora als instituts Rubió i Ors, Torras i Bages, Pedraforca, Eugeni d’Ors, Europa i Eduard Fontseré. També ampliarà els mòduls prefabricats als instituts Jaume Botey i Pere Lliscart.