1.233 persones s’han vacunat a Catalunya des de diumenge

La Generalitat va donar aquestes dades per primer cop dimarts, després d'iniciar les vacunacions diumenge i interrompre-les dilluns per una incidència a la fàbrica de Pfizer a Puurs (Bèlgica).

PAU VENTEO

Catalunya ha administrat la vacuna de Pfizer contra el coronavirus a 1.233 persones des de diumenge, segons el recompte d’aquest dimecres del web que la Conselleria de Salut va habilitar per comunicar les dades de la pandèmia.

Del total de dosis, 773 s’han administrat a la província de Barcelona, 76 a Girona, 192 a Lleida i 192 a Tarragona; i la gran majoria –871– les han rebut usuaris o treballadors de residències d’ancians d’arreu del territori.

La Generalitat va donar aquestes dades per primer cop dimarts, després d’iniciar les vacunacions diumenge i interrompre-les dilluns per una incidència a la fàbrica de Pfizer a Puurs (Bèlgica).

El Govern central va anunciar dimarts a primera hora que havien arribat a Espanya les 369.525 dosis del vaccí que dilluns van patir un retard.

Les vacunes destinades a Catalunya van aterrar a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, des d’on es van traslladar al Banc de Sang i Teixits a la capital catalana per reiniciar la campanya d’immunització aquest dimecres.